The looks of Emily in Paris

Het is de Netflix serie waar iedereen met een liefde voor mode, Parijs en romantiek naar kijkt: Emily in Paris. Ieder seizoen weer draagt Emily Cooper (Lily Collins) de mooiste en apartste designs. In deze blog vertel ik je over mijn favoriete outfits van seizoen 1 & 2!

Meeting at Savoir

Je hoort haar hakjes over het trottoir, daar komt Emily aangesneld in haar Chanel inspired tweed jasje. Ze loopt door de kleine straatjes van Montmartre onderweg naar een meeting bij Savoir.
Dit jasje is een item dat je jaren kan bewaren in je garderobe. Zoals Emily het draagt met blote benen en hakken is het very Parisian.

Midnight in Paris

Het is een zwoele zomeravond, Emily staat met een cocktail op een dakterras in Parijs. Op de achtergrond hoor je een franse chanson en ze kijkt uit naar de twinkelende Eiffeltoren. Dat is het beeld dat ik krijg als ik aan deze jurk denk. Het is elegant en extravagant en past schitterend in deze romantische stad.

Coffee run

Het is een early morning, Emily heeft net een bosje rozen gekocht en loopt met een koffie door les rues de Paris. De fuchsia roze kleur van haar jas springt eruit en roept lente op. Ik hou van deze kleur en vind dat hij prachtig staat bij Emily. Fuchsia is een kleur die deze lente weer helemaal terugkomt. De tint was veel te zien op de catwalks van Spring/Summer 2023 en zal in veel collecties te zien zijn dit seizoen.

French class

Bonjour! Je hoort het Emily al zeggen, vrolijk stapt ze de Franse les binnen in haar groen geruite blazer en bucket bag van Polène Paris. Polène is een frans merk met luxe tassen. De designs hebben de uitstraling van een designer tas maar zijn meer betaalbaar. I love de kleine bucket bag die Emily draagt in deze scène.

De modeshow

De rode tulle jurk van seizoen 2. Emily flaneerde in deze jurk tijdens de modeshow van Pierre Cadault. Naast het prachtige design ben ik verliefd op de robijn rode kleur. Aankomende lente zullen we deze tint veel terug zien in het modebeeld. Ook zo dol op deze kleur maar wil je iets wat meer draagbaar is? Ga dan voor een mooie blazer in deze tint of lipstick.

Mijn favoriete looks van Emily in Paris seizoen 3 are coming soon.. 

Bisou, 
Laurence 

Previous
Previous

All about denim

Next
Next

Fashion trend colors