The classic trenchcoat

Tegenwoordig is de trenchcoat niet meer weg te denken uit ons modebeeld. Het is een perfecte jas voor in de lente en herfst wanneer het niet te koud is buiten. De trench is op zoveel verschillende manieren te stylen. Van chique tot sportief. Het is een echte wardrobe classic. Mocht je een capsule wardrobe willen samenstellen dan is dit item een musthave.

Photo: Pinterest

Where to shop

De trenchcoat is van oorsprong een regenjas en waterafstotend. We kennen natuurlijk allemaal de iconische Burberry Trenchcoat. Maar naast deze designer jas zijn er ook veel betaalbare versies te verkrijgen. Zo hebben And Other Stories, H&M en NA-KD prachtige trenchcoats voor een kleiner bedrag.

How to style

Een trench kun je op zoveel manieren dragen. Met jeans en enkellaarsjes zoals in de foto hierboven. Of juist met een little black dress en laarzen. Wil je een meer sportieve outfit? Ga dan voor de athleisure look; een legging, oversized sweater, pet & sneakers. Doordat je deze jas op zoveel manieren kan stylen, is het een echte wardrobe classic. De trench is er in heel veel verschillende kleuren. Blauw, roze, rood en natuurlijk de klassieke kleuren als zwart en beige. Het is ook een item dat je hele outfit gelijk een andere uitstraling kan geven. Met een mooie jas maak je een simpele outfit al af. Draag er een leuke tas bij met wat sieraden and you are ready to go!

Photo: Genelle Ariel

Photo: @freyakillin

Photo: @emelieolson

Photo: @josefinehj

Photo: @jesshunt2

Previous
Previous

Content Creation 101

Next
Next

All about denim